Arrangementer / Tidligere i 2019

Tidligere i 2019

JULESTUE
Søndag d. 1. dec. kl. 11 - 16. OBS! Udvidet åbningstid fra sidste år.
Boder og tombola, gløgg og æbleskiver, juleklip, konfekt og salg af juletræer m.m.

LILLE ÆBLEDAG
Fredag d. 18. oktober kl. 10 - 15 (efterårsferien) er der mulighed for at få sæsonens sidste æbler lavet til saft.

Høstgudstjeneste
22. September
Hjortsvang Museum kl. 10.30
Aale kirke kl. 16.00
Marken er mejet, høet er høstet og septembers himmel er så blå. Sensommeren er en rig tid på året – taknemmelighedens tid. Det vil vi traditionen tro fejre ved vores årlige høstgudstjeneste. For Linnerup kirkes vedkommende vil det i år foregå i de meget smukke rammer på Hjortsvang Museum.
Efter gudstjenesten er der kaffe/kagebord i Hattinghuset samt mulighed for at nyde en rundtur på museet og ikke mindst i dets smukke omgivelser.

STORE ÆBLEDAG
Lørdag d. 21. september kl. 10 - 16
Her er der igen mulighed for at medbringe egne æbler, og danne dem om til den skønneste saft ved hjælp af museet gamle udstyr, og med vejledning fra museets frivillige.

Sønderjysk kaffebord
Søndag d. 1 september Sønderjysk kaffebord fra kl. 14 -16
For 70 kr. får man mulighed for at smage mange forskellige kager + få kaffe eller the - Børn skal kun betale 35 kr.
Hvis man ikke er medlem, kommer man gratis ind denne dag ved at købe sig adgang til kaffebordet.
Vi har folk med kendskab til denne sønderjyske specialitet til at stå for kaffebordet.- Så kan alle få mulighed for at prøve, hvad Sønderjylland er kendt for.


HØSTFEST
Lørdag d. 17. august kl. 11 - ca. 16.
I lighed med tidligere år holder museet høstfest med høstspil – denne gang hedder stykket DANNEBROG – det er kl 13.30. Inden da kan man nyde en let frokost i Hattinghuset og se på boder, besøge PLANTEMARKEDET fra Tørring og omegns Havekreds, se på gamle frøsorter etc. Efter stykket kan man igen gå i Hattinghuset denne gang til æbleskiver. Vi håber mange møder op og sammen med os får en dejlig dag. Der vises også film om gamle dage på landet- så man selv kan vurdere, om der dengang var så dejligt ude på landet. Musset holder sønderjysk kaffebord 1/9, hvor alle igen er velkomne til en dag med kaffe/the og kage.

På søndag d. 28. april kl. 13, som er Museets sæsonåbningsdag, vil vi indvie den nye udstilling: "GUDERNES KÆR", der er udført af Hans Madsen fra Skovby. Kunstneren vil selv være tilstede, så der er mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål omkring udstillingen.

ÅBNING AF SÆSONEN
Søndag d. 28. april, kl. 12 - 16, og igen med gl. køretøjer og maskiner.
Sidste år var flere end 300 interesserede mødt op.

Generalforsamlingen onsdag den 20. marts kl. 19.00 forløb i h.t. dagsordenen, og aftenen sluttede med at Martha Sandal fortalte om: "Da henkogningskunsten kom til Hjortsvang".
Hjortsvang Museum | CVR: 31804647 | Bækvej 20, Hjortsvang, 7160 Tørring - Danmark | Tlf.: 75 67 64 55 | kontakt@hjortsvangmuseum.dk