Kontakt / Bliv frivillig

Bliv frivillig

Har du lyst til at være frivillig på Hjortsvang museum?

Hjortsvang museum har en del frivillige, der hjælper med mange forskellige opgaver på museet.
Arbejdet som frivillig kræver blot lidt interesse for historie og lyst til at møde andre mennesker. Sæsonen indledes og afsluttes med fælles arrangementer for museets frivillige og ansatte. Hvis du syntes, at det lyder spændende, kan du ringe til museet på tlf. 7567 6455 eller kontakt os her.

Arbejdende værksteder

Der er frivillige, som i sommerperioden befolker museets huse, og bringer bygningerne til live og giver publikum en levende fornemmelse af livet på landet i gamle dage - til stor glæde for museets gæster. Har du lyst til at demonstrere husflid og håndværk i tæt kontakt med museets publikum, kunne dette måske være noget for dig? 

Kaffestuen

Det er også frivillige, der hjælper i museets café - de servicerer vore selskaber og øvrige besøgende med kaffe m/tilbehør.
 

Tømrer/murer/maler arbejde

Vi har også altid brug for hjælp til div. vedligehold af bindingsværk og puds på de gamle huse.

Have

Den fine gamle have har også brug for, at der nogle, der slår græs, klipper hæk og luger imellem de mange blomster. Så kom frisk...

Maskiner

De mange gamle værktøjer, redskaber og den grå Ferguson mangler sommetider også en hjælpene hånd, så hvis du kan lide at arbejde med gammelt jern, så kan det måske være noget for dig.

Andet museumsarbejde

På Hjortsvang museum er der også frivillige, som arbejder med arkiverne og formidlingen. Så hvis systematik, registrering eller fotografering er lige dig, så har vi opgaver af forskellig karakter, som måske vil kunne interessere.

 

Hjortsvang Museum
Bækvej 20, Hjortsvang
7160 Tørring
Danmark
Telefon: 75 67 64 55
Cvr: 31804647
Middelfart Sparekasse. Reg nr. 0877 Konto 3223050408
MobilePay: 60507
 
 
 
Hjortsvang Museum | CVR: 31804647 | Bækvej 20, Hjortsvang, 7160 Tørring - Danmark | Tlf.: 75 67 64 55 | kontakt@hjortsvangmuseum.dk